woensdag 4 mei 2016

Mango ijs/ Mango ice cream


Scroll down for english.

Een gezond en lekker ijsje? Ja, dat kan echt! Dit ijsje vind ik echt verslavend lekker. Heerlijk fris en intens van smaak. Mango ijs met een tikje van gember! Je moet natuurliijk niet de hele bak  ijs in één keer opeten....

Lets cook!




Ingrediënten:

500 gr diepvries mango blokjes
1 blik kokosmelk 400 ml, light versie indien mogelijk
1 eetlepel honing
1 eetlepel kurkuma
gember 5 cm, in kleine stukjes
1  verse mango, in stukjes gesneden

Methode:

Doe alle ingrediënten in de blender, behalve de verse mango. Blend totdat je een gladde massa hebt.
Doe het ijs over in een diepvries bak en doe de verse mango erbij en roer die goed door het mango ijs.
Zet het ijs in de vriezer.

Serveer het ijs in een mooie ijsbeker en giet een klein beetje honing on top.






Is it possible to make healthy ice cream without loads of sugar?
Yes it is possible! This i a favorite of mine..mango ice cream with ginger.

Lets cook!

Ingredients:

2 cups mango, fresh or frosted
1 can of coconut milk, 400 ml
1 tablespoon honey
1 tablespoon kurkuma
1 fresh mango cut into little pieces

Method:

Blend all the ingredients except the fresh mango in a blender.Put the ice  cream in a container. Now add the fresh mango and stir well.

Serve the ice cream in a bowl.




                                                                                                                        Enjoy your dessert!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie!