Scroll down for english.
Morgen is het Pasen en ik heb een feestelijk drankje voor bij de brunch of voor borreltijd.
Het ziet er spectaculair uit, smaakt verrassend en het is zo gemaakt.
Lets cook!
Of eigenlijk is het nu ...lets shake!
Ingrediënten voor 2 glazen:
sap van 2 bloedsinaasappelen
1 fles prosecco, goed gekoeld
1 bloedsainaasappel, in plakjes gesneden
Methode:
Pers de bloedsinaasappelen uit en bewaar de pulp ervan.
Pak twee champagne glazen en vul voor de helft met het sap. Schep per glas twee theelepels pulp erbij. Vul nu de rest van het glas met prosecco. Mix met een roerstaafje. Garneer het glas met een schijfje bloedsinaasappel.
Alvast een vrolijk Pasen!
Tomorrow it is Easter. This cocktail can really add a festive note to a Easter brunch. Or you can make this drink at cocktail hour. The color will surprise everyone and the drink is really refreshing.
Lets cook! Or I better say...lets shake!
Ingredients:
juice of 2 blood oranges
1 bottle of Prosecco chilled
1 blood orange, cut into slices
Method:
Press the oranges and keep the orange pulp for later.
Take two champagne glasses and fill up half the glass with orange juice. Add two teaspoons of orange pulp in each glass. Pour the prosecco in the glass until full. Stir the mixture well. Serve the drink with a slice of blood orange.
I wish you a happy Easter!
Enjoy your drink!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Bedankt voor je reactie!